IMG_6940

Hej!

Många har mailat mig nu när jag är föräldrarledig och frågar när man kan få tatueringstid. Känns jättekul att jag inte är bortglömd trots ett avbrott här i arbetslivet, och det ska bli kul att kunna börja boka in kunder så smått snart igen. 🙂

Jag har precis provat jobba nu i samband med att min sambo har semester och att vår lilla tös blivit lite större. Det har funkat jättebra och nu under hösten/vintern kommer jag kunna ta emot några kunder per månad. I första hand kommer jag ta emot tatueringsprojekt som är påbörjade och inte hunnits göra klart. Jag kommer att maila och boka in dessa pågående kunder efterhand.
Om du är en kund med en ofärdig tatuering som haft ett längre uppehåll av någon anledning och vill fortsätta på din tatuering så maila mig så jag vet att du vill ha tid på : blackochstreck@gmail.com
Har du en tatuering som jag gjort som du vill bygga ut så skicka en bokningsförfrågan när jag öppnar för nya tatueringstider.

Troligtvis kommer jag vara tillbaka på heltid under vår/sommar 2018 och kommer gå ut i god tid om när och hur man bokar in sig hos mig. Under hösten kan ni följa mig via Facebook, instagram och hemsida när det blir lediga tider efterhand. Har jag en lucka eller ombokning med kort varsel så kommer det annonseras där.

Har du haft mailkontakt med mig tidigare? Maila mig på nytt en bokningsförfrågan när jag öppnar för nya tatueringstider. Det är ofta en kund kommer på nya idéer när det går några månader efter konsultation eller mailkontakt.

Ser fram emot nya projekt med både gamla och nya kunder! 😊

Jag finns tillgänglig via mail och svarar så snart jag kan.

Mvh
Nina

Annonser