Konst och Inredning

Nu startar jag även upp märket Bläck&Streck. Här finner ni projekt från originaltavlor, prints, bokmärken, inredningsprylar och stickade accessoarer. Är under uppstart men är ni nyfikna följ sidan så kommer mer bilder och info snart.

Just nu finns det cirka 20 tavlor i storlekarna från 20×50 till 70×100 cm. Alla tavlor är gjorda med tusch och somliga även med akvarell.  De flesta motiven är gjorda utifrån ett foto som referensbild, som sedan tolkas till en ny sammansättning och får ny utseende och kontrast på pappret. En del motiv består endast av prickar eller streckade linjer med tuschpenna, detta ser man om man kommer nära. Serien av tavlor är gjorda med inspiration från natur, miljö och karaktärer såväl människor som djur.

I vår butik kommer det finnas tillgängligt att se verken men också att beställa eller för försäljning. Fyller någon du känner år eller av annan speciell händelse så är porträtten som jag gör en unik present att ge bort . Bara skicka en förfrågan på storlek och fotografier så ger jag ett pris.

home2WP_redigerad-1

IMG_8218_redigerad-2renfana_1

tårtfatjuli15_redigerad-1

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s